Servicekontrakt til ejendomme i København og omegn

Vi laver servicering af låse og dørlukkere

En meget stor del af vores arbejdsopgaver i Mejlshede Gruppen er, at servicere låse og dørlukkere på fællesdøre i beboelsesejendomme. En stor andel af disse udkald ender ofte blot med en smøring af låsen og en justering af dørlukkeren.

Korrekt smøring og justering er nemlig aktivt med til at forlænge levetiden på låsen. Dette gælder især flittigt benyttede døre, som porte og gadedøre.

Derfor tilbyder vi servicekontrakter til ejendomme, hvor formålet er, at sørge for smøring af låse og justering af dørlukkere – ideelt set et par gange om året. Måske lidt mere på en gadedør. På den måde kan vi sikre en god funktion på fællesdøren over en længere periode og dermed minimere slid. Det giver tilfredse beboere og sørger for, at bestyrelse og vicevært har en ting mindre at bekymre sig om.

I forbindelse med en servicekontrakt, holder vi naturligvis øje med tegn på slid, hærværk o.lign og giver besked til vicevært og/eller bestyrelse, hvis vi mener der skal foretages ændringer eller skiftes noget. På den måde kan vi fange begyndende fejl og korrigere dem, inden de bliver generende for beboerne.

Servicekontrakter er ikke specielt kostbare. Kontakt vores serviceafdeling på 35 39 39 39 hvis du gerne vil høre mere.

Mejlshede Trustpilot

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af låse

  Navn*
  Telefonnummer*
  E-mail*
  Besked
  Låsesmede Foreningen
  ISO 9001 certificeret