Lyngby Vesterbro

De dygtigste låsesmede

Vores låsesmede har en 4-årig uddannelse og stor erfaring med arbejdet. Derfor kan vi med sikkerhed yde den bedst mulige service, uanset hvilken type lås du skal have repareret, omkodet, sat i eller fjernet. Vores veluddannede låsesmede har kendskab til stort set alle typer af låse og har en bred viden inden for området. De kan derfor hurtigt og effektivt finde løsningen på dit problem.

Opsætning af låsesystemer på Vesterbro

Et låsesystem består af et antal forskellige cylindre og nøgler, der har flere kombinationsmuligheder. Således kan du med blot én nøgle få adgang til alle relevante døre og porte. Store virksomheder, kontorer og lignende arbejdspladser vil ofte have installeret låsesystemer idet, der opnås fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte døre.

Hos Mejlshede Låse A/S kan vi hjælpe dig med at finde og opstille præcis det låsesystem, der dækker jeres behov. Det er en dyd for os at yde en høj og kvalitetsrig service til en fornuftig pris.

Vi hjælper med større opgaver

Er du på udkig efter lokalt kendte og kvalificerede låsemede på Vesterbro, der effektivt kan opsætte et stort antal låse i større institutioner eller nybyggerier, står vi klar til at løse opgaven. Vi kan også hjælpe, hvis du har brug for at få testet allerede installerede låsesystemer. Vi tjekker, om sikkerheden er i top, og hvis ikke, kan vi hjælpe med at løse eventuelle problemer.