fbpx

Elektronisk låsesystem

Hjem/Låsesystemer/Elektronisk låsesystem

Få sikret ejendommen med et elektronisk låsesystem

Udnyt de mange fordele ved et elektronisk låsesystem

Elektroniske låsesystemer består, i modsætning til mekaniske låsesystemer, af låse der er elektronisk kodet/programmeret. Elektroniske låsesystemer bruges oftest i virksomheder og institutioner, men i stigende grad også i privat beboelse. Elektroniske låsesystemer har en helt anden fleksibilitet og tekniske muligheder end mekaniske låsesystemer, og er derfor en oplagt løsning for virksomheder, institutioner og boligforeninger, der ofte skal spærre og oprette nye nøgler.

Elektroniske låsesystemer bruger nemlig ikke traditionelle nøgler, men i stedet nøglebrikker, adgangskort eller oplukning via en smartphone. Hvis nogen mister deres nøgle, kan du med få klik blokere den gamle nøgle og med det samme lave en ny. Kort sagt kan du spare omkostningerne ved at skulle hyre en låsesmed til mange opgaver, som du nu selv kan udføre.

Fordele ved at investere i et elektronisk låsesystem:

 • Nemt at skalere, når organisationen vokser sig større
 • Spær en nøgle med få klik
 • Opret nemt og hurtigt en ny nøgle
 • Billigere i drift end et mekanisk låsesystem
Låsesmede Foreningen

De mest populære elektroniske låsesystemer

Der findes efterhånden en lang række produkter i kategorien af elektroniske låsesystemer. Heraf sælger vi de bedste, og servicerer langt de fleste. Da det godt kan være lidt svært at finde rundt i, giver vi her en lille teaser af de systemer, der er mest populære:

Salto elektronisk låsesystem

SALTOs elektroniske låsesystemer

I næsten 20 år har SALTO været synonymt med innovative løsninger, herunder fritstående, cloudbaserede og mobile applikationer, der sætter nye standarder indenfor sikkerhed, håndterbarhed, fleksibilitet og design. På tværs af en bred vifte af industrier og applikationer er SALTO bredt anerkendt som en global markedsleder – herunder også indenfor smarte elektroniske låsesystemer.

SALTO Systems udvikler og producerer avancerede og pålidelige trådløse elektroniske låsesystemer og adgangskontrolløsninger, der giver en smartere, mere behagelig og sikker hverdag for de mennesker, der anvender deres systemer.

SALTOs løsninger leveres med batteridrevne, offline langskilte. Det giver en hurtigt og billig installation, hvilket har været med til at gøre Salto til Danmarks mest udbredte løsninger.

Da de fleste Salto kortlæsere er langskilte med batterier, skal du afsætte flere midler til drift og vedligehold, end for modeller uden batterier. Det mest normale er at have en serviceaftale på systemet, så det hele bliver efterset, opdateret og kontrolleret én gang om året. Herunder hører batteriskift. Det tager vi os gerne af hos Mejlshede.

iLOQ elektronisk låsesystem

iLOQs elektroniske låsesystemer

I to årtier har iLOQ været pioner inden for udvikling af batterifri teknologi, der udnytter energi fra vores omgivelser til at give dig de mest fleksible, skalerbare, smarte og bæredygtige elektroniske låsesystemer. Den nødvendige energi til at låse op kommer fra den kinetiske bevægelse ved at indsætte deres nøgle i låsen eller fra en NFC-kompatibel smartphone. Alle iLOQs løsninger styres af én cloud-baseret SaaS-platform, hvilket gør iLOQ til det mest innovative brand på markedet.

Uanset hvilken type ejendom du administrerer, og uanset hvilke udfordringer med låsning du står over for, tilbyder iLOQ låsesystemer i mange tilfælde en pålidelig og omkostningseffektiv løsning.

Mejlshede tilbyder iLOQ låsesystemer, og kan hjælpe jer med installation og service af dette.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende elektroniske låsesystemer

En elektronisk dørlås er normalt en lås, hvor den almindelige mekaniske nøgle er helt eller delvist erstattet af noget elektronik. F.eks. en lås der betjenes med kode, nøglekort eller elektronisk nøgle. En elektronisk dørlås byder typisk på nemmere måder at ændre/tildele/fratage adgang på i forhold til en lås med kun mekaniske nøgler.

Elektroniske låsesystemer varierer meget i pris afhængig af de behov, der skal dækkes. De mest normale løsninger ligger typisk mellem 3-10.000 kroner pr dør. Hvis du gerne vil have en idé om, hvad en løsning til din ejendom eller organisation kunne koste, så tag endelig kontakt til os.

Et elektronisk låsesystem er et låsesystem, hvor låsen er elektronisk kodet. I modsætning til et mekanisk låsesystem, består et elektronisk låsesystem ikke af traditionelle nøgler, men i stedet elektroniske nøgler som nøglebrik, adgangskort eller en digital nøgle på telefonen.

En skræddersyet løsning til jeres behov

Hos Mejlshede Låse A/S hjælper og skræddersyr vi den helt rette løsning til jer. Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, når I skal vælge et elektronisk låsesystem, men i fællesskab finder vi den perfekte løsning til jeres behov og ønsker. Hvis I blot har brug for et servicetjek, kan vi også være behjælpelige her – vi servicerer nemlig også de fleste elektroniske låsesystemer.

Vi installerer og servicerer i København og omegn

Som udgangspunkt installerer og servicerer vi elektroniske låsesystemer i København og omegn. Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at lære mere om de forskellige låsesystemer, vi tilbyder? Så kan du enten udfylde kontaktformularen, eller ringe til os på 35 39 39 39 – så skal vi nok sørge for, at jeres ejendom bliver sikret.

ISO 9001 certificeret

Få et uforpligtende tilbud på installation og service af et elektronisk låsesystem

  Navn*
  Telefonnummer*
  E-mail*
  Besked