Omkodning af låse i København og omegn

Hvornår bør du få omkodet din lås?

Nøglerne til din bolig skal behandles med samme nidkærhed, som du behandler dit MitID og adgangskoder til banken. De giver adgang til dit hjem og alle de ejendele der betyder noget for dig og hvis de benyttes til at lukke sig ind og stjæle noget, får du formentlig ingen penge af forsikringen, fordi du ikke har opfyldt din del af aftalen.

Derfor er det vigtigt, at du har styr på dine nøgler, men det har de færreste. Mange forsømmer nemlig at omlægge deres låse, når de flytter i ny bolig og aner derfor ikke, hvor mange nøgler den tidligere indehaver/lejer har fået fremstillet. De samme gælder, når en nøgle bortkommer.

I princippet bør man altid omkode sine låse, hvis der ikke kan gøres rede for alle nøglerne. På den måde er du sikker på, at der kun findes de nøgler, du selv har fået udleveret.

Hvis du alligevel skal have omkodet dine låse, kan du også overveje om du måske bør opgradere til nøgler med kopieringsbeskyttelse. Det gælder især, hvis du udlåner nøgler udenfor familien, f.eks. til gartner, hjemmepleje, rengøring, babysitter, hundelufter m.m.

Hvis du har kopieringsbeskyttelse på nøglen, kan du være sikker på, at der ikke er fremstillet kopier af nøglerne, som du ikke har kendskab til.

Mejlshede Trustpilot
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af låse

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked