Hvidovre Låsesmed

låsesmede samt erfarne tømrere og elektrikere.

Låsesmedsarbejde for privatpersoner

Har du låst dig ude, har vi hos Mejlshede A/S en døgnvagt, der på under en halv time kan være på din bopæl. Vi hjælper også, hvis du har haft indbrud, og vi sikrer gerne dit hjem med både nye låse, eventuelle reparationer eller en udskiftning af din hoveddør. Vi ved, hvilken betydning det har at føle sig sikker i sit hjem. Hos os får du derfor rådgivning samt mulighed for at teste sikkerheden i dit hjem, så vi kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer.

Vores arbejde er af højeste kvalitet og til rimelige priser. Hos os kan du være sikker på, at arbejdet udføres på bedste vis.

Opgaver for virksomheder og institutioner

Vores medarbejderstab er alle kvalificerede til at løse større opgaver, som eksempelvis sikring af større områder med alarmer og videoovervågning samt generel opsætning af låse og låsesystemer, der kan sikre din virksomhed eller institution.

Mange større virksomheder og institutioner har låsesystemer, da de er både praktiske og sikre. Et låsesystem gør det desuden nemt at holde styr på, hvilke medarbejdere der har nøgler og adgang til hvad. Vores mandskab af låsesmede og elektrikere kan udføre disse mere tekniske opgaver uden problemer.