Sikre låse til private boliger

Når det kommer til vores boliger, er noget af det vigtigste, at vi kan sikre dem godt. For det er her, hele vores liv er samlet, og her at alle vores mest værdifulde og betydningsfulde genstande bliver opbevaret. Derfor er det også en meget ubehagelig oplevelse at komme hjem og finde ud af, at der har været ubudne gæster på besøg i vores hjem, som måske har stjålet uerstattelige arvestykker eller computeren med alle feriebillederne på. Det er en stor krænkelse af privatlivet, når der har været indbrud i det hjem, som man troede var sikkert og trygt. Derfor er det også vigtigt, at man gør så meget som overhovedet muligt for at sikre sit hjem mod indbrud.

En af de bedste ting du kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrudstyve, er at have de rigtige låse. Hos Mejlshede har vi arbejdet med låse i efterhånden mange år, og vores dygtige låsesmede har stor erfaring med både at rådgive om samt at installere de låse, som vil være det rigtige valg til dit hjem. Vi har gennem årene hjulpet rigtig mange mennesker med at installere låse, og vi kender vores lokalområde, så du kan være sikker på at få den helt rigtige ekspertise, når du bruger os til at installere dine nye låse. Derfor er aflåsning af huse og lejligheder også et af vores absolutte kerneområder, så du kan være sikker på, at du er i trygge hænder hos os.

Opbevar dine værdigenstande sikkert

Udover de klassiske låse til hoveddør, havedør og kælderdør, kan vi også hjælpe dig med at installere en masse andre forskellige låse på for eksempel møbler eller skuffer, så du kan opbevare dine mest værdifulde ting på en sikker måde, og du på den måde kan sove godt, vel vidende at arvestykkerne fra mormor er sikkert opbevaret.

Udover at du kan sikre dine døre , møbler og opbevaringssteder mod tyveri, kan du også med fordel sikre dine vinduer med låse, så det bliver ekstra svært for tyvene at komme på besøg hos dig. I dag er der mange forskellige muligheder for kodelåse, som kun du selv og din familie kan låse op. På den måde kan du altid låse dine vinduer og døre på en nem og enkel måde, og samtidig slipper du for at skulle bekymre dig om at have nøglen med.

Hos Mejlshede har vi stor ekspertise inden for låse, og vi vil meget gerne hjælpe dig med rådgivning, så du kan finde ud af, hvilke slags låse og hvor mange, der vil være det rigtige hjem til dig. Herefter kommer en af vores låsesmede hjem til dig, og udfører et sikkerhedstjek, så vi kan danne os et overblik over, hvad der skal til for at gøre dit hjem så sikkert som muligt.

Vi har hos Mejlshede også mange andre ekspertiseområder end nøgler, når det kommer til sikring af din bolig. Vi kommer for eksempel også gerne og laver reparationer efter indbrud. Hvis der har været indbrud hos dig i løbet af natten, har vi en akut døgnvagt, som altid sidder klar til at rykke ud.