En automatisk dørlukker forlænger levetiden på din dør og lås

Fordelene ved at investere i dørlukkere er mange

Kan du forestille dig en gadedør eller en køkkentrappedør uden en dørlukker – nej, vel? En god dørlukker er ikke bare en bekvemmelighed, fordi døren lukkes automatisk. Den er også med til at forlænge levetiden af din dør og lås, da den lukker kontrolleret hver gang. Samtidig er den med til at højne sikringen markant, da den sørger for, at døren rent faktisk lukkes, når den har været åbnet.

✅ Døren lukkes automatisk

✅ Forlænger levetiden på din dør og lås

✅ Lukker kontrolleret hver gang

✅ Højner sikringenMejlshede Trustpilot
Stor erfaring med automatiske dørlukkere

Mere end 50 års erfaring på området

Mejlshede Gruppen har installeret dørlukkere i mere end 50 år og er eksperter på området. Vi installerer dørlukkere dagligt og fremstiller ofte specialløsninger til f.eks. porte og låger, hvor det kan være svært at placere en dørlukker. Alle dørlukkere skal justeres og serviceres med jævne mellemrum. Selv nyere dørlukkere, der er mindre følsomme overfor temperaturskift, skal justeres minimum en gang om året, så de lukker døren bedst muligt. Derfor anbefaler vi, at du tegner et serviceabonnement med Mejlshede Gruppen, så vi kommer og smører dine låse og justerer dine dørlukkere et par gange om året.

Medarbejder udfører årligt serviceeftersyn på dørautomatik
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering
Én samlet løsning

Vi tilbyder både installation og service

Hos Mejlshede Låse installerer og justerer vi dørlukkere. Når vi justerer en dørlukker, gælder det om at finde det rigtige kompromis mellem lukkesikkerhed og komfort. Hvis vi justerer dørlukkeren for kraftigt, bliver døren for tung at åbne, men lukker til gengæld hver gang og justerer vi den for let, er den let at åbne for brugerne, men lukker så ikke døren i, når det blæser. Målet er, at døren skal lukke af sig selv i 98% af tilfældene. Hvis det blæser kraftigt, eller er meget koldt, er det acceptabelt at brugerne må hjælpe dørlukkeren med at lukke døren.

Få et uforpligtende tilbud på installation og service af automatiske dørlukkere

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked