Mejlshede oplukningsservice

Oplukning med Mejlshede

Oplukning, når du har smækket dig ude, er den mest kendte og centrale del af låsesmedens håndværk, til trods for at det langt fra er det, vi laver mest af. Hos Mejlshede udfører vi oplukning i både vores nærområder på Nørrebro og Østerbro, men også i resten af København, Frederiksberg og Gentofte. Vores låsesmede kan være foran din bolig inden for en halv time, og vi ringer gerne til dig, lige før vi er der, så du kan vente hos en nabo eller på en cafe i nærheden.

Ring til os på telefon: 35 39 39 39 (Døgnvagt)

Oplukning afregnes, når vi er færdige og du kan betale både med Dankort, Visa, JCB, American Express, Master card, Maestro, MobilePay og kontanter.

Du kan læse meget mere om proceduren for oplukning her på siden, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Mens du kigger her på siden, kan du samtidig kigge på vores udbud af låsesystemer, eller du kan vurdere, om du har brug for udskiftning eller omlægning af dine låse. Mejlshede er meget andet end bare din hjælp, når du har smækket dig ude, så kig dig omkring her på siden, og lad os hjælpe dig med at sikre dit hjem.