Mejlshede Låse A/S bringer over 50 års erfaring inden for portautomatik til dit næste projekt. Vi er specialister i det anerkendte brand Elka og er fortrolige med et bredt spektrum af øvrige løsninger på markedet.

Fordele ved portautomatik

Investering i portautomatik kommer med mange fordele, herunder bl.a.:

 1. Tilgængelighed: Portautomatik fjerner barrierer ved ind- og udgange og gør det nemt for alle at tilgå din ejendom. Dette inkluderer personer med begrænset mobilitet, ældre, og folk med barnevogne.
 2. Komfort: Glem alt om at skubbe eller trække i tunge porte og låger. Portautomatik sikrer en problemfri, automatisk, glidende og stille åbning og lukning af dine porte, hvilket forbedrer brugernes oplevelse og minimerer fysisk anstrengelse.
 3. Sikring: Med muligheden for at integrere portautomatik med eksisterende låsesystemer, kan du nemt kontrollere, hvordan og hvornår dørene skal låses eller åbnes. Dette øger sikkerheden ved din ejendom, både i dagtimerne og om natten.

Hos Mejlshede Låse A/S tilbyder vi ikke blot teknisk avancerede løsninger, men sikrer også, at disse løsninger er tilpasset netop dine behov og præferencer. Uanset om du skal have installeret portautomatik i en ny bygning eller have opgraderet jeres nuværende faciliteter, kan Mejlshede hjælpe dig.Mejlshede Trustpilot
Låsesmede Foreningen
Lovpligtige sikkerheds- og serviceeftersyn

Vi står gerne for de lovpligtige sikkerheds- og serviceeftersyn

Sikkerheden er altafgørende, når det kommer til automatiserede løsninger som portautomatik. I modsætning til traditionelle dørlukkere, der betjenes manuelt af mennesker, der kan tage højde for omgivelserne, mangler automatiske systemer denne form for ‘intelligens’. Derfor kræver de særlige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå potentielle ulykker, såsom at skade personer med nedsat mobilitet eller små børn. Det er vigtigt at forstå risiciene og implementere nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at alle kan færdes sikkert.

Risikovurderinger og regelmæssige sikkerheds- og serviceeftersyn
Hos Mejlshede Låse A/S foretager vi altid omhyggelige risikovurderinger og regelmæssige sikkerheds- og serviceeftersyn. Ved at gøre dette sikrer vi, at anlægget ikke blot opfylder alle sikkerhedsstandarder ved installationen, men også vedligeholdes korrekt gennem hele levetid på anlægget.

Sådan skiller vi os ud
Vores tilgang adskiller os fra mange konkurrenter. Vi nøjes ikke med blot at installere portautomatikken og derefter forlade projektet. Hos Mejlshede tilbyder vi en omfattende servicepakke, der omfatter løbende sikkerheds- og serviceeftersyn. Dette sikrer, at din portautomatik fortsat fungerer optimalt, sikkert og lovligt, hvilket mindsker risikoen for fejl og ulykker markant.

Vores team står klar til at assistere med alt fra den indledende risikovurdering, installation af anlægget til de lovpligtige årlige eftersyn, hvilket sikrer, at din portautomatik altid lever op til de gældende sikkerhedsnormer. Ved at vælge Mejlshede får du ikke bare en leverandør – du får en partner, der vægter sikkerhed og tilfredshed højt gennem hele processen.

Lovpligtige sikkerheds- og service eftersyn på dørautomatik
Dørautomatik løsning på port hos kunde i København
Elka portautomatik

Vi er specialiserede i portautomatik fra Elka

Hos Mejlshede Låse A/S er vi stolte af at være specialiserede i portautomatik fra Elka, en førende tysk producent kendt for deres højkvalitets portautomatik og bomsystemer. Med mere end 40 års erfaring i branchen og et stort fokus på innovation og kvalitet, har Elka positioneret sig som en topproducent på det globale marked.

Tysk kvalitet og innovation
Elka har base i Tönning ved den tyske Nordsøkyst, hvor alle deres løsninger udvikles og produceres. Dette sikrer en konsekvent høj standard af håndværk og teknologisk innovation, idet alt fra design til fremstilling foregår under nøje kvalitetskontrol i Tyskland.

Elkas løsninger er ikke kun populære i Europa, men også globalt anvendt i vigtig infrastruktur såsom havne i Hamborg og Dubai. Deres produkter er designet til at håndtere både de tekniske og miljømæssige udfordringer ved sådanne kritiske anvendelser, hvilket vidner om deres systemers pålidelighed og holdbarhed.

Stor know-how om Elkas løsninger
Som specialister i Elkas portautomatik-løsninger har vi hos Mejlshede et stærkt og tæt samarbejde med Elka. Dette partnerskab gør os i stand til at tilbyde vores kunder ikke blot topmoderne teknologiske løsninger, men også en ekspertise og support, der er af høj kvalitet. Vi forstår de unikke fordele ved Elkas produkter og kan skræddersy løsninger, der præcist møder de specifikke behov og krav hos vores kunder.

Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering

Få et uforpligtende tilbud på installation og service af portautomatik

  Navn*
  Telefonnummer*
  E-mail*
  Besked