fbpx

Elektronisk adgangskontrol

Hjem/Låsesystemer/Elektronisk adgangskontrol

Opnå kontrol og overblik med installation af elektronisk adgangskontrol i virksomheden


Udnyt de mange fordele ved elektronisk adgangskontrol

Øget sikkerhed

Med den stigende bekymring for sikkerhed og eksempelvis beskyttelse af data, er elektronisk adgangskontrol blevet en dyrebar investering for mange virksomheder og organisationer. Elektronisk adgangskontrol giver en effektiv og fleksibel måde at begrænse og overvåge adgang til sensitive områder, hjælper med at reducere risikoen for tyveri og hærværk, samt giver mulighed for hurtig administration af adgang.

Fuld kontrol

Med elektronisk adgangskontrol har virksomheder mulighed for at have fuld kontrol over, hvem der har adgang til deres områder. Adgangskontrolsystemer kan integreres med anden sikkerhedsteknologi, såsom overvågningskameraer og alarmsystemer, for at give en mere komplet sikkerhedsløsning. Elektronisk adgangskontrol kan også hjælpe med at spore adgangsaktivitet i tilfælde af en sikkerhedsundersøgelse.

Nem administration

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt at administrere adgangsrettigheder. Adgang kan tilføjes, ændres eller fjernes hurtigt og effektivt, sammenlignet med manuelle låsesystemer, som kan være omkostningsfulde og tidskrævende at administrere. Elektronisk adgangskontrol giver også mulighed for central styring af flere adgangskontrolpunkter i forskellige områder eller bygninger.

Bredt udvalg af elektroniske adgangskontrolsystemer

Der findes efterhånden en længere række produkter i kategorien elektronisk adgangskontrol. Heraf sælger vi de bedste, og servicerer langt de fleste. Da det godt kan være lidt svært at finde rundt i, er her en lille opsummering, af nogle af de forskellige adgangskontrolsystemer, vi tilbyder.

Låsesmede Foreningen
Vanderbilt Act365

Vanderbilt ACT365

ACT365 fra Vanderbilt er et cloudbaseret adgangskontrolsystem, som kan styres fra din telefon eller PC. Det er både let og overskueligt og egner sig særlig godt til installationer med få døre, eller installationer på mange forskellige geografiske lokationer. Ved få døre er det faktisk en af de billigste måder at få professionel adgangskontrol på. Du behøver nemlig hverken investere i software eller programmeringsudstyr med ACT356, og det er ofte en af de store udgifter.

Ulempen ved dette system er til gengæld, at udgiften til hver enkelt dør er lidt højere end de fleste offline systemer. Dette system kræver nemlig elektronisk lås, og kabler med internet og 230V til hver dør. Har du et system med færre end fem døre, vil denne ulempe typisk blive udlignet af, at der ikke skal indkøbes programmeringsudstyr eller software.

Der er også en lille årlig licens for hver dør, der er tilsluttet systemet. Oftest vil dette blive opkrævet sammen med din servicekontrakt.

Vanderbilt ActPro

Vanderbilt ACTpro

ACTpro er det moderne, fuldt udbyggede, online adgangskontrolsystem. Med fleksibel arkitektur, der kan arbejde sammen med både alarmer og tv-overvågning, er det et meget alsidigt system. Alle døre er online døre og systemet egner sig særlig godt til større organisationer, hvor den sikringsansvarlige let, fleksibelt og hurtigt skal kunne styre adgang i det daglige.

Kortlæserne til ACTpro fås i mange forskellige udgaver. Blandt andet med OLED-display og tydelig farveindikation, når døren er åben, låst, venter på kode eller lignende. ACTpro er baseret på installation af software på kundens egen server, der kommunikerer med alle døre via en krypteret protokol, så der aldrig bliver problemer med datatyveri fra eller omgåelse af systemet. Det kræver til gengæld at alle døre strømforsynes og at der skal kables med alle låsene. Dette gør installationen dyrere end off-line systemer, men gør til gengæld den daglige drift billigere og mere problemfri.

iLOQ

iLOQ

Vi tilbyder elektronisk adgangskontrol fra iLOQ hos Mejlshede. Finske iLOQ er mest kendt for deres innovative elektroniske låsesystem, der kombinerer det bedste fra almindelige mekaniske låsesystemer og elektronisk adgangskontrol.

iLOQ S5 falder mellem kategorierne låsesystem og adgangskontrol. Det forstås lettest som et almindeligt låsesystem, hvor administrator selv kan programmere nøgler ind og ud, og selv kan fremstille nye nøgler på kort tid. iLOQ er unikt ved, at der ikke er batteri i hverken nøgle eller cylinder. I stedet generes strømmen, når nøglen tages ind og ud af låsen.

iLOQ fås også i en udgave hvor din mobiltelefon benyttes som nøgle. Den model hedder iLOQ S50 og benytter sig ligeledes af batterifri teknologi i låsen.

Læs om iLOQ låsesystem.

Medeco elektronisk adgangskontrol

Medeco XT

Medeco XT er et cloud-baseret elektronisk låsesystem beregnet til miljøer, hvor der kræves en særlig robusthed i forhold til vind og vejr, eller hvor der er særligt høje krav til kontrol med adgangen. Dette kan for eksempel være off-shore, vandbehandling, forsyningsselskaber, lufthavne og lignende. Låsene har ikke noget traditionelt nøglehul, men derimod en ”port” med guldbelagte kontakter, så korrosion holdes på et absolut minimum.

Medeco XT egner sig bedst til steder med få nøgler og mange låse, da nøglerne bærer al intelligensen i systemet og er dyrere end de fleste andre adgangsmedier. Til gengæld er de elektroniske cylindre billigere end de fleste andre og kan installeres på de fleste almindeligt forekommende låse i Danmark. Nøglerne kan fås i en bluetooth variant. Disse kan aktiveres via en smartphone app, så en kontrolcentral kan vente med at aktivere en nøgle, indtil brugeren meddeler, at vedkommende står foran låsen og har behov for adgang. Faste brugere skal have valideret deres nøgler ofte, for eksempel en gang i døgnet. Det mindsker risikoen ved tabte nøgler drastisk.

Langt de fleste Medeco XT installationer kører på fabrikkens egen cloud løsning, og betaler en lille årlig licens for dette. Du kan dog købe din egen serversoftware, hvis du hellere vil det.

Salto elektronisk adgangskontrol

Salto adgangskontrol

Salto er en populær og letbetjent løsning, der oftest leveres med batteridrevne, offline langskilte. Det giver en hurtigt og billig installation, hvilket har været med til at gøre Salto til Danmarks mest udbredte adgangskontrolsystem. En anden fordel ved Salto er, at det er muligt at kombinere computerforbundne online kortlæsere, med de populære offline langskilte, så du får de fleste fordele ved et online system, men kun betaler prisen for et offline system. Nøglebrikkerne bliver nemlig opdateret med information, så snart de benyttes på en online kortlæser. Denne information bæres så rundt til offline-låsene, efterhånden som nøglebrikkerne bliver brugt. Du kan ovenikøbet få softwaren i mange forskellige modeller. Det kan blandt andet være en afdelingsopdelt software, hvor administrator kan have kontrollen med det hele, mens den enkelte afdeling kan styre sine egne låse og nøglebrikker. Da de fleste Salto kortlæsere er langskilte med batterier, skal du afsætte flere midler til drift og vedligehold, end for modeller uden batterier. Det mest normale er, at have en serviceaftale på systemet, så det hele bliver efterset, opdateret og kontrolleret én gang om året. Herunder hører batteriskift. Det tager vi os gerne af.

SimonsVoss

MobileKey

MobileKey fra SimonsVoss er en nytænkende løsning på et kendt problem. Tilgængeligheden af nøgler. Systemet består af elektroniske cylindre, fjernbetjeninger, en router og en meget brugervenlig web-app til at styre det hele. Idéen er, at de daglige brugere blot har en fjernbetjening i nøglebundtet, mens gæster benytter deres mobiltelefon og funktionen ’KEY4FRIENDS’. Med den kan du give dine gæster adgang til at åbne døren i et specifikt tidsrum eller periode. MobileKey egner sig bedst til installationer med færre end 10 cylindre. Det er dermed ideelt til for eksempel udlejning af ferieboliger og lignende.

Ofte stillede spørgsmål

Elektronisk adgangskontrol er en dynamisk sikringsløsning, hvor I selv kan have kontrollen. Kort fortalt kan I selv udføre mange af de opgaver, I ellers ville få en låsesmed til.

I stedet for traditionelle nøgler, bruger man ved elektronisk adgangskontrol nøglebrikker eller adgangskort. Kommer nogen til at smide en nøglebrik væk, kan du med få klik spærre deres gamle brik, og lave en ny til dem.

Dynamisk sikkerhed med elektronisk adgangskontrol

Har du en virksomhed, ejendom, institution eller lignende? Så ved du sikkert, at låse nogle gange kan være et større projekt. Hvis nogen mister sin nøgle, er det potentielt hele systemet, der skal lægges om! Det er der heldigvis råd for. Rådet er at opdatere til elektronisk adgangskontrol.

Elektronisk adgangskontrol er en dynamisk sikringsløsning, hvor du kan have kontrollen. Kort fortalt kan du selv udføre mange af de opgaver, du ellers ville få en låsesmed til. I stedet for traditionelle nøgler, bruger disse systemer nøglebrikker eller adgangskort, som bruges sammen med elektroniske låse. Kommer nogen til at smide en nøglebrik væk, kan du med få klik spærre deres gamle brik, og lave en ny til dem. Så let er det faktisk! Desuden følger der ofte mange andre gode funktioner med. Det kan blandt andet være muligheden for at lade døre være åbne i forskellige tidsrum, eller evnen til at se, hvem er gået ind og ud af hvilke døre, på hvilket tidspunkt, live. Ikke nok med det, er elektronisk adgangskontrol ofte nemt at skalere, når din virksomhed vokser sig større. Hvem havde troet det var så nemt at sikre en hel bygning?

Et adgangskontrolsystem er altså en af de mest dynamiske og fleksible sikringsløsninger, du kan få. Ikke alene kan du tage sager i egen hånd, hvis du ønsker at gøre det, men du kan også holde styr på både dør- og nøgleaktivitet. Og bare roligt, Mejlshede Gruppen A/S installerer det ikke bare – vi står også gerne for servicering.

Online eller offline adgangskontrolsystem?

Af adgangskontrolsystemer er der overordnet to forskellige typer: online og offline. Det er i hvert fald udgangspunktet. Realiteten er dog, at der efterhånden findes mange hybrid-løsninger.

Online systemer er en kablet, elektronisk løsning. Dette har et par fordele. Den største er, at ændringer kan laves på utroligt kort tid. Faktisk sker ændringerne i systemet, så snart du laver dem på computeren. Meget lettere bliver det ikke! Siden det er kablet, betyder det også, at batteriskift ikke er noget du behøver bruge tid eller penge på – så selvom det er dyrere at etablere end offline, sparer man en masse på driftsomkostninger.

Offline er, modsat online, ikke kablet. Her skal du selv agere kabel mellem computer og kortlæsere. På større installationer kan det være en utroligt tidskrævende proces. Desuden kører langt de fleste offline systemer på batterier, som skal skiftes en gang om året. Dette betyder at en offline løsning er billigere at etablere, men har til gengæld markant højere driftsomkostninger.

En skræddersyet løsning

Der er mange forskellige faktorer der spiller ind i, hvilken type (elektronisk) adgangskontrol der er den helt rigtige til dig. Heldigvis er det ikke noget, du behøver tage dig af. Det gør vi nemlig. For uanset om du har en virksomhed, institution, ejendom eller noget helt fjerde, er det helt sikkert, at vi kan finde den rigtige løsning til dig. Med adgangskontrol er der nemlig med sikkerhed noget til dig. Hvis du bare har brug for et check-up, behøver du heller ikke lede længere. Vi servicerer nemlig også de fleste typer anlæg.

Vi installerer adgangskontrolsystemer i København og omegn

Som udgangspunkt installerer og servicerer vi adgangskontrolsystemer i København og omegn. Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at lære mere om adgangskontrol? Så kan du enten udfylde kontaktformularen, eller ringe til os på 35 39 39 39 – så skal vi nok sørge for, at du bliver sikker.

ISO9001 certificering

Få et uforpligtende tilbud på installation og service af elektronisk adgangskontrol

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked