Med Medeco XTRA kan private og mindre firmaer effektivt sikre sig

Høj sikring

Medeco cylindre fås i en udgave, der er beregnet på private og mindre firmaer. Navnet er Medeco XTRA.

Med Medeco XTRA kan du effektivt sikre dig mod bankenøgler, opdirkning og uautoriseret nøglekopiering. Det giver dig den højeste sikring, du kan få på markedet.

Teknisk er Medeco XTRA identisk med højsikkerhedscylindrene i Medeco M3. Der er to væsentlige forskelle i forhold til Medeco M3. Den første er, at Medeco XTRA ikke kan indgå i et låsesystem. Den anden ligger i administrationen af nøglerne. Med Medeco XTRA skal brugeren selv holde styr på antallet af nøgler. Medeco XTRA leveres med et ID-kort, hvorpå nøglens kode og antallet af nøgler er stemplet på. Hvis man har kortet i hænde, kan man gå til sin Medeco forhandler og få lavet kopier af nøglerne – ellers ikke.

Fordi Medeco ikke har nogen administration i forbindelse med Medeco XTRA, er cylindrene også lidt billigere end en tilsvarende cylinder i et rigtigt låsesystem.

Mejlshede Trustpilot
Medeco M3

Nu introducerer vi Medeco M3

Med M3 har vi gjort det ultimative endnu bedre. Ikke alene er Medeco3 låsen den bedste og sikreste lås på markedet; den sætter også nye standarder for hele låseindustrien.

For 35 år siden, da vi introducerede vores første lås, revolutionerede vi markedet ved at skabe en helt ny kategori af højsikkerhedslåse.

Siden har vi forbedret låsen med en overlegen kombination af dirkesikkerhed, fysisk styrke og komplet nøglekontrol.

Nu kommer Medeco3, som kombinerer det bedste af Medeco med en teknisk udvikling, der bringer låsesikkerheden ind i en helt ny dimension.

Låsesmed i gang med at udskifte dørlås
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering
Medeco XTRA
Den kraftigste lås i denne dimension

Du bør altid gøre brug af en autoriseret låsesmed

Det bedste valg for både private og erhvervslivet

Store virksomheder og offentlige institutioner har i lang tid foretrukket Medeco låse, både pga. sikkerheden og den fantastiske nøglekontrol. Nu er der endnu mere grund til at vælge Medeco3 låsecylindre.

For det første leverer Medeco et komplet låsesystem. Du kan få lige den cylinder du har brug for, så et skift til Medeco3 ikke kræver store udskiftninger.

For det andet er de rå nøgler er 50 % stærkere end tidligere og vores præcise nøglekontrol sørger for at du altid ved nøjagtigt hvem der har nøgler til hvilke døre i hvilken bygninger.

For dig som privatperson er der kun en lås der er god nok, hvis du vil have maksimal beskyttelse af dit hjem. Tænk på alle dem, der får kopier af dine nøgler; naboen, rengøringen, babysitteren, osv. Medeco3 giver dig sikkerhed for, at ingen kan kopiere dine nøgler uden du har givet lov til det.

Hvad enten du som virksomhed eller privatperson søger den perfekte sikkerhed, så er Medeco3 det sikreste valg du kan træffe.

Den kraftigste lås i denne dimension

Du er sikrere fordi vores teknik er bedre

Den største forbedring i Medeco3 er, at vi har tilføjet et tredje låseelement i cylinderen og på nøglen. Med 3 låsepunkter, har Medeco3 dermed hele 13 milliarder unikke låsekombinationer, hvilket gør det nærmest umuligt at dirke låsen op.

Men det vigtigste kendetegn ved en ægte Medeco lås er stadigvæk, at den er fuldstændig beskyttet mod uautoriseret nøglekopiering. Det er umuligt at kopiere nøglerne uden vores tilladelse. Kun forhandlere, der er specielt godkendte af Medeco kan kopiere dine nøgler og kun med din accept.

Vores nye patent på Medeco3, der løber helt til år 2021 er din garanti for, at ingen andre end Medeco har tilladelse til at fremstille nøgler med vores unikke låsesystem.

Velkommen til den 3. dimension.

Medeco nøgle

Få et uforpligtende tilbud

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked