Herlev Låsesmed

Låsesmede til private boliger

Har du mistet din nøgle og er bekymret for indbrud i dit hjem, bør du hurtigt få omlagt både lås og nøgle. Vi hjælper dig med at finde den rette lås og eventuelt sikre hele dit hjem, så du fremadrettet føler dig tryg. Ønsker du at visse genstande i dit hjem skal have ekstra beskyttelse, hjælper vi gerne med at opsætte pengeskabe.

Har du låst dig ude af dit hjem i Herlev, hjælper vores låsesmede dig hurtigt og effektivt ind igen. Har du svært ved at huske dine nøgler, kan vi også hjælpe dig med at opsætte en kodelås.

Opgaver for virksomheder og institutioner

Med vores store mandskab har vi både medarbejdere og kvalifikationer til at gennemføre større opgaver. Det kan eksempelvis være opsætning af låsesystemer i større områder. Det giver dig mulighed for at systematisere hvilke nøgler, der skal passe til bestemte områder.

Ønsker du at sikre et større område, eksempelvis en forretning eller en virksomhed, kan vi også hjælpe dig med at opsætte videoovervågning og alarmer. Vi rådgiver gerne om, hvordan forskellige typer af låsesystemer, alarmer og lignende har indflydelse på din forsikring.