Omlægning af låse i København og omegn

Omlægning af låse med Mejlshede

Der er mange ting, man skal have styr på, når man står til at skulle flytte i en anden bolig. Det kan være svært at bevare overblikket, og man glemmer tit at have styr på væsentlige elementer. En af de aspekter, som folk tit overser, er omlægning af låse, når man flytter. Omlægning af låse er ikke kun relevant, hvis du er flyttet i ny bolig, men også hvis du har mistet en nøgle eller er i tvivl om, hvorvidt du har styr på alle dine nøgler. Her på siden guider vi dig igennem processen med omlægning af låse.

Mejlshede Trustpilot
Omlægning af låse

Få gode råd og kompetent vejledning

Skulle du være så uheldig at miste din nøgle og efterfølgende få indbrud i dit hjem, hvor det er sandsynligt, at indbrudstyvene har haft din nøgle, så mister du retten til det meste af din forsikringsdækning. Det er derfor meget vigtigt altid at ajourføre sig og sikre, at man har styr på sine nøgler. Hvis du mister dine nøgler, så skal du reagere hurtigt – som regel en dag fra du opdager, at nøglen mangler, til du har fået omlagt låsene. Hos Mejlshede kan vi altid hjælpe dig med omlægning af dine låse. Når du ringer og bestiller en omlægning ved os, vil vi altid, i første omgang, vurdere, om du er sikret rimeligt. Er din aflåsning ringe, vil vi tilbyde dig en udskiftning i stedet for en omlægning. Med nogle låse kan det ikke svare sig med en omlægning, og disse låse vil normalt blive udskiftet med tiden. Når vi kommer og omlægger dine låse, vil vi som regel tilbyde dig, at du få den samme nøgle til både postkasse, kælderrum og bolig. På den måde slipper du for at skulle holde styr på mange nøgler. Vores låsemede er udstyret med de mest almindelige typer låse og nøgler i bilen. De kan ofte også skære flere nøgler, hvis du har brug for det.

Låsesmed i gang med at lave omlægning af låse
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering
Låsesmed i København i gang med at omlægge låsen på en dør
Omlægning af låse

Mejlshede – vi gør dig sikker

Med Mejlshede.dk gør vi det nemt for dig at sikre din bolig og virksomhed. Vi har mange sider, hvor du kan hente vejledning og få rådgivning. Mens du bestiller omlægning af låse, kan du samtidig læse om oplukning og vores udbud af installation af låse. Ydermere er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til omlægning af låse eller andet. Med Mejlshede har det aldrig været nemmere at sikre sit hjem, så tjek, om du har styr på nøglerne og få bestilt en omlægning.

Få et uforpligtende tilbud på omlægning af låse

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked