Gentofte Låsesmed

Vores personale består af veluddannede og erfarne låsesmede, tømrere og elektrikere. Det giver os en særlig mulighed for at udføre opgaver, der kræver kvalifikationer inden for mere end et af de tre fag. På den måde kan du nøjes med at kontakte ét firma til dine opgaver – nemlig os.

Arbejde for privatpersoner

Vores låsesmede har alle stor erfaring med at skifte låse i København og omegn, ligesom vores ansatte tømrere hurtigt og effektivt kan skifte eller reparere din dør. Ønsker du ekstra sikkerhed, kan vi hjælpe dig med at sikre vinduer og skuffer med låse samt installere et pengeskab.

Vi løser større opgaver

Har du en virksomhed, der skal have installeret et låsesystem, eller en institution, der skal have testet allerede eksisterende sikkerhedssystemer, kan vi hjælpe dig med at løse opgaven. Vi installerer låsesystemer, alarmsystemer og opsætter videoovervågning, så du kan sikre din virksomhed på bedste vis.

Har du et større bygningskompleks, der skal have udskiftet eller indsat et stort antal låse, hjælper vi også gerne. Vi har stor erfaring med alle slags låse og finder den, der passer bedst til hvert enkelt tilfælde.

Hos Mejlshede A/S gør vi en dyd ud af at udføre et godt stykke arbejde af god kvalitet til en rimelig pris.