SALTO låsesystemer og adgangskontrol

Fleksible og gennemtænkte låsesystemer

SALTO låsesystem er et elektronisk låsesystem, der er fleksibelt og funktionelt med klare fordele for brugeren:

 • Eksisterende låsesystemer og låsekasser kan bruges
 • Kan kombineres med eksisterende låsecylindre
 • Kan monteres med arkitekttegnede dørgreb (bl.a. Arne Jacobsen og d line)
 • Bygningen skal ikke kabelføre
 • Identifikationsmedier efter behov (Nøglebrik, Chipkort eller Berøringsfri kort)
 • Ingen dyre installationsomkostninger
 • Engelsk installations- og brugermanual

SALTO systemet er et brugervenligt adgangskontrolsystem, der giver fleksibilitet, sikkerhed og daglig brugerkomfort.

Mejlshede Trustpilot
Låsesmede Foreningen
Nem administration

Slut med gamle traditionelle nøgler

De fleste virksomheder har i dag et låsesystem baseret på nøgler. Hver gang en nøgle mistes eller omlægges, skal cylindre i fælles døre skiftes eller omstilles. Nye nøgler skal efterfølgende distribueres til alle, der er påvirket af skiftet eller cylinderomstillingen. Dette er kostbart og besværligt.

På hoteller, hvor gæster normalt opholder sig i begrænsede perioder, kan tab af mekaniske nøgler være en tidskrævende og kostbar oplevelse.

Mejlshede mener, at et adgangskontrolsystem skal tilbyde løsninger, der kan modsvare disse problemstillinger.

Derfor har vi tilpasset SALTO systemet til individuelle behov. Løsningerne er kategoriseret i lukkede og åbne brugergrupper.

Salto app

Populære SALTO låsesystemer og adgangskontrol

SALTO har været synonym med innovative løsninger, herunder standalone, cloud-baserede og mobile applikationer. Deres elektroniske låsesystemer sætter nye standarder inden for sikkerhed, håndterbarhed, fleksibilitet og design og leverer øget sikkerhed til stort set enhver dørtype, ejendom og virksomhed.

Dyk ned i SALTOs trio af løsninger, skabt til at gøre verden både sikrere og smartere. Fra virtuelle netværk til realtidsopdateringer og smarte integrationer, kan I være sikre på, at der er en SALTO løsning designet til at opfylde jeres unikke behov.

Bliv klogere på de forskellige løsninger her på siden.

Låsesmede Foreningen
Vores brands

SALTO Space

SALTO Space er en fuldt integreret, fritstående, trådløs, smartlås platform og et webbaseret software administrationssystem, der giver problemfri adgang til alle døre i enhver bygning på en effektiv, fleksibel, tryg og sikker måde.

SALTO Space kommer med en smart, lokal adgangskontrolplatform, der er designet til at fungere i et ledningsfrit miljø; der er således ikke længere behov for at kable adgangspunkter i bygningen – hvilket tillader dig at beholde dine originale døre og låse.

Salto space
Salto ks
Egner sig godt til virksomheder

SALTO KS

SALTO KS er den ukomplicerede, skalerbare og fleksible, cloudbaserede, intelligente adgangskontrolløsning, med førsteklasses realtidsfunktioner, der passer til din virksomheds behov i dag og i morgen. Leverer dokumenteret pålidelighed og stabilitet til din virksomhed, hvilket giver højere funktionalitet og ydeevne, end det er muligt med en traditionel adgangsløsning med mekaniske nøgler.

SALTO KS cloudbaseret adgangskontrol er en fleksibel løsning, der ikke kræver softwareinstallation, med fjernstyringsfunktioner og uendelige integrationsmuligheder. Alt du behøver er en trådløs SALTO smartlås, en IQ og en online enhed med en internetforbindelse.

Egner sig godt til beboelsesejendomme

SALTO Homelok

SALTO Homelok muliggør et moderne nøglefrit liv for beboerne, strømliner driften for administratorer og ejere og forbedrer sikkerheden på tværs af alle typer boligejendomme. SALTOs banebrydende Cloud ‘Smart Access’ – platform med intelligent, trådløs og virtuelt netværksbaseret elektronisk låsning i SVN-teknologi optimerer hybrid installation og anvendelse og muliggør et ‘Smart Bygnings”-økosystem uden behov for en kabelført gennemgående infrastruktur og store lokale IT- installationer.

Salto homelok
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering

SALTO medier

SALTO chipkort

Chipkort er en populær type adgangskort: Man kan lagre store mængder af data, og det er nemt at udveksle informationer til det program eller produkt, som kortet anvendes sammen med.

Unikke fordele

 • Chipkort er kopibeskyttet
 • Mulighed for at tilføje serviceydelser til Chipkort såsom safetybokse og energi-sparere
 • Hurtig og nem sletning af tabte kort
 • Mulighed for kryptering af kort ved ekstra sikkerhedsbehov • Mulighed for eget kortdesign

Berøringsfri medie

Den berøringsfrie teknologi er den mest populære teknologi. Kort eller brik skal bare i nærheden af læseren for at blive læst.

Dette er den ideelle tekniske løsning til områder med meget trafik og behov for overvågning, såsom hospitaler, beskyttede boliger, parkeringspladser etc.

Unikke fordele

 • Berøringsfri kortidentifikation
 • Vælg mellem kort, brik eller ur
 • Krypterede teknologier LEGIC og MIFARE
 • Mulighed for tilslutning til energi-sparere
 • Mulighed for eget kortdesign

Få et uforpligtende tilbud på installation og service af et SALTO låsesystem

  Navn*
  Telefonnummer*
  E-mail*
  Besked