Frederiksberg Låsesmed

Hvis du uheldigvis har låst dig ude, kan vi hjælpe dig med at komme sikkert ind i dit hjem igen. Vi forsøger så vidt muligt at dirke låsen op eller bore den ud, hvis der ingen andre muligheder er. Du vil altså med sikkerhed altid kunne komme ind i dit hjem igen. Vi forlader naturligvis ikke din bopæl, før du atter kan låse din dør med egen nøgle.

Låse til dit behov

Hos Mejlshede Låse A/S kan vi også give dig råd om og hjælp til at skaffe den lås, der dækker dine behov. Uanset om det drejer sig om låsens styrke, tilpasning til en bestemt dørtype eller en allerede eksisterende nøgle.

Søger du en låsesmed på Frederiksberg, finder du det hos Mejlshede Låse A/S. Her kan du få hjælp til mere simple og private opgaver, såsom at få sat en ny lås i din hoveddør, hvis du uheldigvis har mistet din nøgle. Du kan også få brug for vores ekspertise efter et indbrud, hvor du ønsker at skifte din lås til en mere sikker model.

Vores låsesmede hjælper dog ikke kun privatpersoner, men gennemfører også gerne større opgaver. Har du eksempelvis brug for at få sat et større antal nye låse i store eller nye bygninger, kan vi sagtens hjælpe med det.

Vi hjælper også dig, der eksempelvis ønsker at få sat et låsesystem op hos dit eget firma, ligesom vi kan hjælpe dig med adgangskontrol på dit allerede eksisterende system. Så kan du sikre dig, at systemet fungerer optimalt. Skulle dette ikke være tilfældet, finder vi naturligvis en løsning på problemet til en rimelig pris.