Søborg Låsesmed

Opgaver for privatpersoner

Vi hjælper ofte privatpersoner, der har låst sig ude, men vi klarer også mange andre opgaver. Vi sikrer eksempelvis privatboliger og har derfor hjulpet et utal af personer i København og omegn med at vælge og installere den rette lås.

Har du akut brug for en låsesmed i Søborg, kan vi på under 30 minutter være på din bopæl og hjælpe dig sikkert ind. Vi hjælper også med at skifte både lås og dør efter indbrud, så du atter kan føle dig sikker i dit hjem.

Låsesmedsopgaver for virksomheder

Hos Mejlhede A/S har vi et stort antal kvalificerede medarbejdere, der kan løse større opgaver. Vores garvede låsemede er eksperter i at opsætte låsesystemer, alarmsystemer og installere videoovervågning, så du kan få sikret din virksomhed eller institution.

Mange virksomheder har allerede låsesystemer, der gør det let at kontrollere, hvilke medarbejdere der har hvilke nøgler. Med et låsesystem er det også muligt at få universalnøgler. Vi kan hjælpe dig med at teste allerede eksisterende låse- og sikkerhedssystemer samt løse eventuelle problemer.

Har du gentagende gange haft problemer med indbrud, hærværk eller lignende, anbefaler vi at installere en tågesikring, der udsender en stærk tåge, når den aktiveres. Så kan indbrudstyvene ikke orientere sig i bygningen.