fbpx

Få sikret ejendommen med et innovativt og fleksibelt iLOQ låsesystem

Batterifrit låsesystem

iLOQ har siden 2007 revolutioneret markedet for elektroniske låse. Deres elektroniske låsesystemer fungerer også som adgangskontrol, så du altid kan se, hvilken bruger har haft adgang. Derudover har de en brugervenlig platform til oprettelse af nye nøgler – eller redigering af eksisterende nøgler. Det er muligt at få en løsning hvor man selv administrerer det, men vi tager gerne ansvaret på os, hvis man ønsker det.

Fælles for alle iLOQ produkter er den batteriløse og kabelfrie låseenhed, som har markant lavere vedligeholdelsesomkostninger end lignende batteridrevne løsninger. Det gør dem ideelle til boligforeninger eller små- og mellemstore virksomheder. Men det rigtigt smarte ved en batterifri løsning? Du undgår en masse unødigt batteriaffald.

iLOQ citat anmeldelse

iLOQ låsesystem til boligforeninger

Vi anbefaler i særdeleshed iLOQs produkter til boligforeninger. Deres økosystem har et par funktioner, som gør dem til en stærk konkurrent overfor de klassiske, mekaniske låsesystemer.

Først og fremmest kan man med iLOQs produktsuite lave om på låsesystemerne, uden at skulle ud og genere brugerne. Dette vil blandt andet sige, at der er minimal risiko ved tabte nøgler, da disse bare kan sættes ud af funktion.

Derudover kan en bestyrelse nemt varetage systemet – men hvis de hellere vil have tid med børnene, kan vi klare den hos os i stedet.

iLOQ låsesystem

Modeloversigt: iLOQ S5 og S50

iLOQs S5 linje består af to produkter: S5 og S50. Nedenfor kan du se hvordan de fungerer i praksis, og hvilke situationer vi anbefaler det enkelte system i.

iLOQ S5

S5-serien er den “lette” overgang for brugerne. Her får brugeren stadig tildelt en fysisk nøgle der kan komme i nøglebundtet og bruges som en helt normal nøgle – den er bare lidt smartere. Systemet kan nemlig genkende den enkelte nøgle og logge hvem har haft adgang.

I øvrigt er det nemt for eventuelle administratorer at tildele eller fjerne adgang fra nøgler. Hvis en bruger smider en nøgle væk, kan dennes adgang nemt og hurtigt fjernes, og hvis en eksisterende bruger får behov for at tilgå andre døre, kan nøglen opdateres til at få adgang til disse, uden at skulle igennem en større udskiftningsprocess.

Som alle andre iLOQ løsninger er denne både batteri – og kabelfri.

iLOQ S5 pris

Indledningsvis koster det mere at købe iLOQ S5 end et mekanisk låsesystem, men det tjener sig hurtigt hjem og er over tid typisk billigere end et mekanisk låsesystem. Årsagen er, at du uden omkostninger kan udelukke tabte nøgler og hurtigt kan ændre på nøglers rettigheder, hvilket ofte koster dyrt i almindelige låsesystemer. iLOQ S5 nøgler koster omtrent det samme som almindelige mekaniske systemnøgler.

Du skal give samtykke for at se videoen

iLOQ S50

Inden for S5-serien finder man iLOQs nyere mobil-løsning, S50. Med dette låsesystem behøver du ikke en fysisk nøgle for at lukke døre op – det er nemlig det, du har din mobil til. Produktet kommer med iLOQs egen app, til både iOS og Android. Rent teknisk skal enheden bruge din mobils NFC-chip til at godkende telefon – og IMEI-nummer, hvorefter døren låses op.

Ligesom alle andre iLOQ løsninger er det muligt for dig selv at lave nye nøgler og give andre former for adgang. Eksempelvis kan der oprettes mobilnøgler der kun er gyldige i et givent tidsrum, eller som har en udløbsdato.

Desuden er S50-løsningen, i klassisk iLOQ stil, også både batteri – og kabelfri. Enheden opsamler nemlig selv den nødvendige energi fra mobiltelefonens antenne

Denne specifikke løsning anbefales i særdeleshed i situationer hvor der er få brugere til mange døre. Dette kunne være datacentre, kritisk infrastruktur eller butikker med flere locations.

iLOQ S50 pris

iLOQ S50 er måske det billigste 100% online adgangskontrolsystem, der findes. Hvis du sammenligner med et almindeligt mekanisk låsesystem, koster låsene lidt mere. Sammenligner du med andre adgangskontrolsystemer, er det derimod meget prisrimeligt. Låsene er helt batterifrie og derfor også billige i den daglige drift.

Du skal give samtykke for at se videoen

iLOQ S5 vs iLOQ S50

iLOQ S5 og S50 er to forskellige typer låse, der kan eksistere i samme platform. I iLOQ S5 benytter du en elektronisk nøgle på samme måde, som du ville benytte en hver anden nøgle. I iLOQ S50 benytter du din mobiltelefon. Begge produkter er batterifri og får deres strøm fra enten nøglens bevægelse ind i cylinderen eller fra mobiltelefons antenne.

Det er to forskellige produkter, der anvendes til forskellige brugssituationer, men som begge kan indgå i samme låsesystem og styres i samme onlineplatform.

I iLOQ S50 foregår alt online, fordi din telefon er online med låsesystemet. Derfor registreres alle hændelser med det samme og med dato og tidsstempel i loggen, hvilket kan være praktisk i virksomheder eller organisationer, der skal kunne dokumentere adgang overfor tredjepart, f.eks. kritisk infrastruktur, datacentre, udviklingsafdelinger m.m.

I iLOQ S5 er cylindere og nøgler i udgangspunktet altid offline og data bevæger sig kun til systemets online-platform, når en nøgle benyttes på et opdateringspunkt, eller når et programmeringsapparat benyttes på cylindre eller nøgler. Dette er typisk den rigtige løsning til f.eks. boligforeninger.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende iLOQ låsesystem

iLOQ koster mere i indkøb end et mekanisk låsesystem, men mindre end et rigtigt adgangskontrolsystem. iLOQ og andre adgangskontrolsystemer giver bedst mening, når man også kigger på omkostningen til nye nøgler og omlægninger, hver gang der skal laves ændringer. Det er nemlig her, den store fordel er i forhold til et traditionelt mekanisk låsesystem, og det er derfor billigere i længden end et mekanisk låsesystem.

iLOQ er et batterifrit låsesystem der findes i to forskellige udgaver, som begge styres på en online-platform med stærk kryptering. iLOQ S5 benytter en elektronisk nøgle, der danner energi mens den indføres i låsen. iLOQ S50 benytter digitale nøgler på brugerens mobiltelefon og høster energi fra telefonens NFC-antenne.

Få et uforpligtende tilbud på installation og service af et iLOQ låsesystem

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked