Skandinavisk sikring i topklasse med Ruko

Find Ruko nøgler med Mejlshede

Det er vigtigt at have et sikkert og godt låsesystem til sin virksomhed og gode låse på sit hus, så man ikke bare føler sig tryg, men faktisk er sikret så godt som muligt. Det kan dog være svært at finde det helt rigtige låsesystem og mærke, da der findes mange sikringsløsninger at vælge mellem. Mejlshede gør det nemmere for dig at sikre din virksomhed, dit hus og alle de andre steder du ønsker at aflåse.

Det gør vi blandt andet gennem samarbejde med vores mange sikringspartnere. Ruko/Assa Abloy er en af de partnere, vi har haft det længste samarbejde med. De er Skandinavisk sikring i topklasse, leverer alt fra hængelåse til high-tech låsesystemer, og har innoveret branchen i næsten 100 år. Derfor er dette samarbejde noget, vi er meget stolte af.

Mejlshede Trustpilot
Ruko

Føl dig sikker med Ruko

Ruko har siden 1930 leveret sikre låse og nøgler til hele landet. Rukos førnævnte innovative tilgang betyder, at de fornyer sig hele tiden. På den måde sikrer de sig, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Ruko leverer låse, låsesystemer og nøgler i et funktionelt, elegant og skandinavisk design, produceret med respekt for menneskelige ressourcer og miljøet. Blandt Rukos mere kendte produkter finder du både den klassiske 6-stiftede VT-nøgle, som du garanteret har haft i dit nøglebundt før. Du kan også finde Ruko Triton og Garant. Disse nøgler er ulovlige at kopiere, hvilket reducerer risikoen for uautoriseret kopiering af nøglerne. Ruko Triton er godkendt i højeste forsikringsklasse, så du er garanteret en sikker og funktionel nøgle.

Låsesmed i gang med at udskifte dørlås
Låsesmede Foreningen
ISO 9001 certificeret
Låsesmed i København i gang med at udskifte låsen på en dør
Ruko

Mejlshede – ikke kun når du har smækket dig ude

Hos Mejlshede kan du få hjælp til alt inden for låsesystemer og sikkerhed. Vi består af i alt 50 medarbejdere, som alle er uddannede inden for området, så du altid er sikker på at blive betjent af en fagmand og heraf modtage den bedste vejledning. Hos os kan du nemt handle alt i låsesystemer, alarmer og overvågning. Har du spørgsmål til vores udbud af Ruko nøgler eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Det behøver ikke at være en lang proces at sikre sit hus eller andet. Hos Mejlshede står vi klar til at hjælpe dig, og du finder nemt mange løsninger i forhold til sikkerhed og låsesystemer her på siden. Kig dig omkring, og find sammen med os din nye Ruko nøgle eller låsesystem.

Få et uforpligtende tilbud

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked