Det er aldrig en sjov oplevelse at komme hjem fra ferie eller arbejde og finde ud af, at der har været en indbrudstyv forbi, eller at man har smækket sig ude af lejligheden, og derfor ikke kan komme ind med indkøbsvarerne. Hos Mejlshede ved vi, hvor vigtigt det er, at man hurtigt kan få den rette hjælp, og ikke skal vente flere timer på, at hjælpen kommer forbi. Derfor har vi hos Mejlshede altid en døgnvagt, som er tilgængelig alle døgnets timer. På den måde kan du være sikker på altid at kunne få den hjælp, som du har brug for, uanset om det drejer sig om at åbne en lås, eller om du har brug for at få repareret hoveddøren eller karmen efter et indbrud, så døren ikke skal stå åben hele natten. På den måde kan du altså få hjælp fra vores låsesmed hele døgnet rundt.

Ring til os på telefon: 35 39 39 39 (Døgnvagt)

reparation efter indbrud

Hos Mejlshede vil vi gerne sikre os, at du får hjælp så hurtigt så muligt, uanset hvilken tid på døgnet at du har brug for vores ekspertise. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er hurtigt at få låsen åbnet eller at få repareret skaderne efter indbruddet midlertidigt, indtil den rigtige reparation er mulig. Derfor kan du ringe ind til vores hovednummer på 35 39 39 39 i alle døgnets timer og være sikker på at modtage hjælp. Dog er det vigtigt at påpege, at vores døgnvagt kun er til akutte situationer, hvor det ikke er muligt at vente på hjælpen.

Når du ringer til vores døgnvagt kan du regne med at få hjælp inden for omkring 30 minutter, selvom dette dog godt kan variere alt efter travlhed. Hos Mejlshede tilbyder vi udover den hjælp, som døgnvagten kan give, også almindelig reparation efter indbrud.