Låsesmed i København med døgnvagt

Få hjælp af en låsesmed døgnet rundt

Det er aldrig en sjov oplevelse at komme hjem fra ferie eller arbejde og finde ud af, at der har været en indbrudstyv forbi, eller at man har smækket sig ude af lejligheden, og derfor ikke kan komme ind med indkøbsvarerne. Hos Mejlshede ved vi, hvor vigtigt det er, at man hurtigt kan få den rette hjælp, og ikke skal vente flere timer på, at hjælpen kommer forbi. Derfor har vi hos Mejlshede altid en døgnvagt, som er tilgængelig alle døgnets timer. På den måde kan du være sikker på altid at kunne få den hjælp, som du har brug for, uanset om det drejer sig om at åbne en lås, eller om du har brug for at få repareret hoveddøren eller karmen efter et indbrud, så døren ikke skal stå åben hele natten. På den måde kan du altså få hjælp fra vores låsesmed hele døgnet rundt.

Hos Mejlshede vil vi gerne sikre os, at du får hjælp så hurtigt så muligt, uanset hvilken tid på døgnet at du har brug for vores ekspertise. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er hurtigt at få låsen åbnet eller at få repareret skaderne efter indbruddet midlertidigt, indtil den rigtige reparation er mulig. Derfor kan du ringe ind til vores hovednummer på 35 39 39 39 i alle døgnets timer og være sikker på at modtage hjælp. Dog er det vigtigt at påpege, at vores døgnvagt kun er til akutte situationer, hvor det ikke er muligt at vente på hjælpen.

Når du ringer til vores døgnvagt kan du ofte regne med at få hjælp inden for omkring 30 minutter, selvom dette dog godt kan variere alt efter travlhed. Hos Mejlshede tilbyder vi udover den hjælp, som døgnvagten kan give, også almindelig reparation efter indbrud. Vi tager imod de fleste kort samt MobilePay og kontanter. Mejlshede er desuden medlem af Dansk Låsesmede Forening.

Betalingsmuligheder

Mejlshede Trustpilot
Vores services

Vi kan klare de fleste opgaver

Hos Mejlshede Gruppen A/S er vi stolte af at være en af Nordvests foretrukne låsesmede, der tilbyder en bred vifte af services, designet til at imødekomme de individuelle behov hos vores kunder – både private og erhverv.

Vores services inkluderer bl.a.:

Oplukning af lås: Bor du i Nordvest og har låst dig ude? Vores erfarne team står klar til hurtigt og effektivt at hjælpe dig ind igen.

Akut oplukning af lås (døgnvagt): Uanset hvornår uheldet er ude, er vi klar til at hjælpe dig i akutte situationer døgnet rundt.

Udskiftning af lås: Vi tilbyder professionel udskiftning af låse for at sikre sikkerheden af dit hjem eller arbejdsplads.

Omlægning af lås: Overvejer du at få omlagt dine låse? Vores specialister er klar til at hjælpe.

Reparation efter indbrud: Efter et indbrud er det vigtigt at få genoprettet sikkerheden hurtigst muligt. Vi tilbyder hurtig og effektiv reparation af låse og døre efter indbrud.

Serviceaftaler: Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler til ejendomme og erhverv, så der altid er styr på sikkerheden og funktionaliteten.

Som din lokale låsesmed i Nordvest og med mere end 50 års erfaring i branchen, er vi en familieejet virksomhed, der prioriterer kvalitet og tillid. Vi uddanner selv vores låsesmede og har over 40 dedikerede medarbejdere, der deler vores passion for professionelt håndværk. Som medlem af Låsesmede Foreningen, branchepartner hos Andelsportal.dk, ambassadør hos 3byggetilbud.dk og med vores ISO 9001-certificering, arbejder vi utrætteligt for at opretholde vores høje standarder.

Uanset dit behov kan Mejlshede Gruppen A/S levere en løsning, der passer til dig. Kontakt os her på hjemmesiden eller ring direkte på 35 39 39 39.

Låsesmed i København med døgnvagt
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering

Få hjælp af en låsesmed i København 24/7

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked