Få hjælp til reparation efter indbrud

Mejlshede hjælper med reparation af hoveddøre, terrassedøre, dørkarme m.m.

Det er en ubehagelig oplevelse at komme hjem fra arbejde eller ferie og finde ud af, at der har været ubudne gæster hjemme i huset eller i lejligheden. Det er en stor krænkelse af privatlivet at få indbrud i sit hjem. Derudover mangler man måske pludselig nogle af de ting, som man holder allermest af, eller bruger meget i det daglige – uanset om det er arvestykkerne fra mormor eller computeren med alle feriebillederne på – så er det en oplevelse, som man meget gerne vil lægge bag sig så hurtigt som muligt. Det kan vi hjælpe dig med hos Mejlshede.

Mejlshede Trustpilot
Reparation efter indbrud

Dygtige tømrere og låsesmede

Vores dygtige tømrere og låsesmede kommer hurtigt ud, og hjælper dig med at skifte låse og reparere de vinduer eller døre, som tyvene er kommet ind af. På den måde kan vi hjælpe dig med hurtigt at få trygheden tilbage i dit hjem. Alle vores låsesmede og tømrere har nemlig mange års erfaring med at reparere skader efter indbrud. Derfor kan du trygt tage kontakt til os, hvis du har en karm, en dør eller et vindue, som skal repareres.

Hos Mejlshede kan vi også hjælpe med at lave en midlertidig reparation, så du har mulighed for at lukke døren eller vinduet, selvom det er gået i stykker. Dette er naturligvis kun for, at du ikke skal bekymre dig om et åbent vindue eller en åben dør natten over, indtil du har mulighed for at få det repareret rigtigt. Samtidig kan vi selvfølgelig også hjælpe med den rigtige reparation, så du hurtigt kan føle dig tryg igen.

Reparation af dør efter indbrud
Låsesmede Foreningen
ISO9001 certificering
Låsesmed i Lyngby
Forebyggelse

Vi rådgiver om forebyggelse af indbrud

Det er altid trist, når skaden er sket, og du er blevet udsat for et indbrud. For udover at det er en træls oplevelse at blive frarøvet sine ting – især, hvis det er ting af stor værdi – så har det også betydning rent psykisk, når man er blevet udsat for et indbrud. Det ved vi hos Mejlshede, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få så sikkert et hjem som muligt, så du ikke længere behøver at bekymre dig om at blive udsat for et indbrud igen, fordi din lås, dit vindue eller din dør ikke er sikret godt nok.

Derfor giver vi hos Mejlshede gerne god og professionel rådgivning om, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud i fremtiden. Vi kan for eksempel hjælpe med at vurdere, om du bør forbedre sikringen af din dør. For eksempel er det vigtigt at have en ordentlig og sikker lås, som indbrudstyvene har svært ved at brække op – og netop låse er vi eksperter i her hos Mejlshede, så vi kan give dig den bedste rådgivning om sikre og smarte låse, som passer til dit hjem og dine behov.

Så udover at vi hos Mejlshede er klar til at stille os til rådighed, hvis du har været udsat for et indbrud, og derfor har brug for at få repareret døre, vinduer eller låse, så vil vi også meget gerne hjælpe dig med at forebygge indbrud. Så forebyg indbrud i dag med den rette rådgivning og hjælp fra os hos Mejlshede.

Få et uforpligtende tilbud

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked