Hvad er en automatisk døråbner med fjernbetjening?

En automatisk døråbner med fjernbetjening er i sin essens en form for dørautomatik, hvor fjernbetjeningen tjener som det aktiverende medie. Denne løsning er ikke kun teknisk enkel, men i mange tilfælde også overraskende økonomisk overkommelig.

Fjernbetjeningen fungerer som “kontakten” og erstatter dermed f.eks. nøgler, nøglekort, chip, eller endda en app på en smartphone. Hovedideen med fjernbetjeningen er at give brugeren en nem og tilgængelig måde at åbne døre på, uden fysisk at skulle interagere med døren.

Installationen af sådan et system er generelt ukompliceret, og er en kosteffektiv måde at forbedre tilgængeligheden i hjemmet på.

Løsningen henvender sig primært til private husstande
Automatiske døråbnere med fjernbetjening er særligt attraktive for privatpersoner, især ældre mennesker og personer med nedsat funktionsevne. Disse systemer tilbyder en væsentlig forbedring af livskvaliteten ved at tilbyde større selvstændighed og mobilitet inden for eget hjem.

I mange tilfælde bliver installationen af sådan et system bevilliget af kommunen, som en del af en bredere forpligtelse til at støtte borgere med særlige behov. Dette betyder, at hvis man ikke ønsker at betale for installationen selv, kan man ansøge om at få den dækket som et hjælpemiddel.

Der kan søges om tilskud hos kommunen
Ifølge lovgivningen skal kommunen yde støtte til hjælpemidler, hvis de i væsentlig grad kan afhjælpe de varige følger af en nedsat funktionsevne, lettere kan gøre dagligdagen i hjemmet, eller hvis de er nødvendige i arbejdslivet.

Ansøgningen om et sådant hjælpemiddel skal indgives til kommunen, før et køb foretages, og støtten vil typisk dække det bedst egnede og billigste tilgængelige hjælpemiddel.

Læs mere om mulighederne for tilskud her.

Sådan arbejder Mejlshede Låse A/S med automatiske døråbnere

Hos Mejlshede arbejder vi med et bredt udvalg af løsninger til at imødekomme forskellige behov og præferencer. Vi har et stærkt fokus på kvalitet og funktionalitet, hvilket afspejles i vores udvalg fra anerkendte producenter som Geze og Dormakaba.

Disse mærker er kendte for deres pålidelighed og avancerede teknologi inden for dørautomatik, hvilket gør dem til et populært valg både blandt professionelle installatører og brugere.

Vores løsninger er altid tilpasset den enkelte brugssituation
Det er dog vigtigt at understrege, at valget af den specifikke løsning altid bør være situationsbestemt. Vi forstår, at hver installation er unik, og at det derfor er nødvendigt at tilpasse løsningen til den enkelte dør og den pågældende brugssituation. Denne tilgang sikrer, at vores kunder får den mest effektive og passende løsning til netop deres behov.

Hvis det er nødvendigt, har vi også mulighed for at integrere 3. parts løsninger, som kan supplere eller forbedre den samlede løsning.

Fjernbetjening er blot én mulighed
Mens mange måske først og fremmest tænker på fjernbetjeninger som middel til at aktivere en automatisk døråbner, vil vi gerne fremhæve, at der findes en række andre, måske endda mere bekvemme, måder hvorpå døre kan åbnes automatisk.

Et eksempel på en sådan innovativ løsning er I2Open-teknologien, som benytter sensorer til at registrere personers tilstedeværelse og dermed aktivere døråbningen.

Med I2Open-teknologien kan man for eksempel placere en sensor ved døren, som automatisk åbner døren, når en person befinder sig på et forudbestemt sted. Denne tilgang til dørautomatik tilbyder en håndfri og ubesværet adgangsmåde, hvilket er særligt fordelagtigt fx i private hjem, hvor beboerne kæmper med mobilitetsudfordringer.

Kontakt Mejlshede i dag og få kompetent rådgivning
Disse teknologier er et klart eksempel på, hvordan moderne løsninger kan spille en kritisk rolle i at støtte alle menneskers uafhængighed og velvære, ved at gøre hverdagen nemmere for dem, der står over for særlige udfordringer. Ved at implementere sådanne systemer, giver vi ikke kun folk muligheden for at bevæge sig mere frit rundt i deres egne hjem, men vi bidrager også til at skabe et mere inkluderende samfund, hvor alle har mulighed for at leve fuldt og uafhængigt.

Få et uforpligtende tilbud på installation af automatiske døråbnere med fjernbetjening

    Navn*
    Telefonnummer*
    E-mail*
    Besked