Moderne og sikker adgangskontrol til kulturinstitutioner

Hvis du sidder som leder af en kulturinstitution, ved du allerede godt, at det kan være besværligt at håndtere skiftende personale og almindelige systemnøgler. Derfor er elektronisk adgangskontrol, noget du bør overveje.

mejlshede-banner

Mister en medarbejder sin almindelige mekaniske nøgle, kan du risikere at skulle omlægge hele dit låsesystem, men har du derimod udleveret en nøglebrik eller kort, kan du blot spærre mediet og udlevere et nyt. Hurtigt og nemt! Med elektronisk adgangskontrol kan du samtidig oftest se, hvem der kommer og går, og hvornår de gør det, eller du kan styre hvornår visse døre skal være åbne og hvornår de skal være låst.

Adgangskontrol er et godt supplement til mekaniske låse, men det er de færreste museer og teatre der sætter adgangskontrol på alle døre. Gevinsten ved elektronisk adgangskontrol er størst på de døre, der har mest trafik, eller hvor der ligger personfølsomme oplysninger, som. f.eks. hovedindgang, etagedøre, kontor osv.

For visse museer gælder endvidere, at de skal opfylde andre krav til sikring, end det der er normen for erhvervsvirksomheder. Samtidig er der flugtvejshensyn for gæster og ansatte i tilfælde af brand, og endelig er mange museer selvforsikrende, hvilket kan komplicere overvejelserne om, hvilke sikringstiltag der skal tages.

Hos Mejlshede Gruppen tilbyder vi et komplet sortiment af både on- og off-line anlæg og fortrækker at arbejde med Siemens/Bewator, Salto og Ruko produkter. Mejlshede Gruppen A/S er Bewator servicecenter og installerer alle Bewators adgangskontrol produkter. Bewator er kendt for at lave gode og holdbare produkter i et elegant og brugervenligt design.