Nordvest Låsesmed

Mejlshede A/S har hovedkvarter på Nørrebrogade i København, og vi kan derfor hurtigt sende vores dygtige mandskab af låsesmede til København og omegn. Har du låst dig ude i Nordvest, kan vi på under 30 minutter være på din bopæl.

Vi har både låsesmede, tømrere og elektrikere i vores mandskab, så vi hurtigt og effektivt kan løse opgaver, der kræver viden fra eksempelvis både en tømrer og en låsesmed.

Vores opgaver for privatpersoner

Hos Mejlhede A/S har vi hjulpet et utal af borgere i København og omegn med at skifte låse. Vores låsesmede har både uddannelse og erfaring med sig, og de hjælper på bedste vis med at skifte din lås, hvis du har mistet dine nøgler eller haft indbrud i dit hjem.

Vi ved, hvor stor betydning det har at føle sig sikker i sit hjem. Vi hjælper dig derfor med at installere den lås, der passer til dine behov.

Større opgaver

Mange virksomheder vælger at få lavet låsesystemer, der giver mulighed for at kontrollere, hvilke medarbejdere der har nøgler og adgang til hvilke områder. Vi kan også fremstille universalnøgler, som er et ønske fra mange institutioner.

Med vores store mandskab kan vi løse større opgaver såsom opsætning af låsesystemer, alarmsystemer og videoovervågning, så vi kan sikre store områder på bedst mulige vis. Ligeledes har vi mandskabet til hurtigt og effektivt at få indsat eller udskiftet et stort antal låse i eksempelvis nybyggerier.

Vi gør en dyd ud af at udføre vores arbejde i høj kvalitet og til en rimelig pris.